Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska na másle

Zpět
  • Autor: jita.k
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Menší špetka kari a sušené papriky, špetka soli. Šťáva z limetky, nebo citronu, snítka čerstvé majoránky.

Energetická hodnota celkem: 1555 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 8, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

1.Tresku omyjte, osušte, pokapejte citrónovou šťávou a posypte paprikou, solí a kari kořením (na maso jej přimáčkněte). 2.Porce ryby obalte v mouce. Na pánev dejte rozehřát máslo, olej a tresku po obou stranách zvolna opečte. Na talíři přelijte tresku máslem a ozdobte snítkou majoránky. recept z: http://prostreno.bety.cz/recepty/2410/Treska-na-masle?sc=1#servings

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři