Kategorie receptů
- Autor: vlasos
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák v oleji | 100 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Cibulka jarní | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1898 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 15 kJ
Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.