Kategorie receptů
- Autor: venita
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 500 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Olej olivový | 20 |
Cibule | 100 |
Česnek | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3928 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 786 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Cibuli a jatýrka pokrájíme. Na oleji zpěníme cibulku a necháme lehce zhnědnout. Následně přidáme jatýrka a dusíme do změknutí. Osolíme, opepříme, přidáme sekaná rajčata z konzervy a podusíme. Můžeme dochutit i česnekem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.