Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí jatýrka s rajčaty

Zpět
  • Autor: venita
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí500
Rajčata konzervovaná400
Olej olivový20
Cibule100
Česnek10

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3928 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 15, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 786 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Cibuli a jatýrka pokrájíme. Na oleji zpěníme cibulku a necháme lehce zhnědnout. Následně přidáme jatýrka a dusíme do změknutí. Osolíme, opepříme, přidáme sekaná rajčata z konzervy a podusíme. Můžeme dochutit i česnekem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři