Kategorie receptů
- Autor: veronika-m
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 220 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Tuňák v oleji Rio Mare | 360 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 30 |
Cibule | 100 |
Česnek | 10 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, bylinky
Energetická hodnota celkem: 7593 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 216,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1898 kJ
Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 54, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Těstoviny 70 g Martin, 40 g Veronika Rajčata 1 plechovka Tuňák v oleji 2 plechovky velké Cukr 30 g Cibule 100 g Česnek dle chuti
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.