Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska s rýží a bylinkami

Zpět
  • Autor: Martina M.
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 1261 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Osolenou tresku opečeme na lžíci oleje po obou stranách, zasypeme bylinkami ( řeřicha, libeček, pažitka, petrželka - dle chuti) a přiklopíme pokličkou. Rýži uvaříme v poměru 1:2 s vodou. Zeleninu pokrájíme na kousky a zakapeme citr.šťávou, osolíme, opepříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři