Kategorie receptů
- Autor: Tamara K.
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Cibule | 50 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 150 |
Treska | 150 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1391 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Tresku okořeníme, vložíme do pekáčku, nebo keramické misky na pokrájenou cibuli, zalijeme jogurtem smíchaným s vejcem a špetkou soli. Pekáček přiklopíme, nebo uzavřeme alobalem.Ve vyhřáté troubě pečeme 30 minut přikryté a zbytek odkryté na 200-220°C.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
Recept mě láká, ale nevím, co se s treskou dělá? Peče? Na pánvi nebo jinak? Ta informace mi tam chybí. Nerozumím. Škoda.