Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

treska se zeleninovým rizotem

Zpět
  • Autor: LASENECKA
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,kari,citron.šťáva,provencálské koření,koření na ryby,petrželnať

Energetická hodnota celkem: 1606 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 1, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0

Postup přípravy

V parním hrnci si uvaříme rýži natural,potom si na pánev nalyjeme olej,přidáme nakrájenou cibuli,celer,mrkev a mírně orestujeme.Potom přidáme nakrájenou papriku a žampiony ještě asi 1 až 2minutky restujeme potom podlijeme zhrubapůl deci vody, zaděláme poklicí a dusíme do měka 5 minut.Odděláme poklici a mírně osolíme a přidáme půl kávové lžičky kari koření,půl káv.lžičky provencálského koření a půl káv.lžičky koření grylovaná zelenina.Nkonec vmícháme uvařenou rýži a nadrobno nakrájenou petrželovou nať.Tresku si osolíme,okmínujeme pokapeme citron.šťávou,trošku poprášíme kořením na ryby a připravíme na grylovací pánvi.Dobrou chuť,je to moc dobré a vařím to často :-)

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 10. 2013 08:24
To vypadá dobře :-)

Naši partneři