Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska na másle se salátem

Zpět
  • Autor: Martina M.
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

citron, sůl, pepř, koření na ryby

Energetická hodnota celkem: 1241 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 6, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na rozehřátém másle opečeme z obou stran filátko z tresky, ke konci zakápneme citrónem. Podáváme se salátem z rajčat, pekingského zelí a jogurtu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři