Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Játrová omáčka

Zpět
  • Autor: Lucie Pokorna
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3719 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 744 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 6.4, Sacharidy (g): 9.2, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Osmažit cibulku, osmažit játra, přisypat hladkou mouku, osmažit, zalít vodou, vařit.Dochutit solí, kmínem, pepřem, masoxem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři