Kategorie receptů
- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hotová jíška (v suchém stavu) | 20 |
Česnek | 5 |
Masox (hotový výrobek) | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Játra kuřecí | 350 |
Cibule | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 2603 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 868 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 8.7, Sacharidy (g): 9.7, SAFA (g): 4, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji zpěníme jednu větší cibuli, přidáme kuřecí játra a osmahneme. Poté zalijeme vývarem (vodou) a dusíme cca 35 minut. Nakonec ochutíme česnekem, dosolíme, opepříme a přidáme majoránku. Pokud je třeba zahustíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.