Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

hovězí guláš

Zpět
  • Autor: Mirrka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4139 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 15, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1035 kJ

Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

cibuli a maso nakrájené na malé kousky zpěníma na oleji, přidáme červenou mletou paprikou, osolíme, trochu čili nebo pálivé papriky (dle chuti),přidáme 1 bobkový list, kuličku nového koření, trošku prosmahneme, zalijeme vodou a dáme vařit (v papiňáku). Až bude maso měkké, ochutnáme, dosolíme, zahustíme nastrouhaným chlebem a moukou rozmíchanou ve vodě a ještě chvilku provaříme. Jako přílohu můžeme dát brambory, těstoviny, chléb, zeleninu, dozdobit můžeme ještě čerstvou cibulí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři