Kategorie receptů
- Autor: Helena K.
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Játra kuřecí | 500 |
Rýže natural (v suchém stavu) | 230 |
Fazolky | 350 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 14 |
Energetická hodnota celkem: 7158 kJ
Bílkoviny (g): 116,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 210,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1193 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.