Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí norská polévka

Zpět
  • Autor: l.fruhaufova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,muškátový květ,vegeta, bylinky

Energetická hodnota celkem: 7753 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 143, Sacharidy (g): 77, SAFA (g): 90, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 646 kJ

Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 11.9, Sacharidy (g): 6.4, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Dáme vařit hlavu z kapra s celým pepřem a půlkou cibule. Na másle osmažíme cibuli, kořenovou zeleninu a zalijeme vývarem, přidáme nakrájené vnitřnosti, po té koření a zelené byliny a obrané maso z hlavy. Zahustíme jíškou a zjemníme smetanou.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři