Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bramborový guláš

Zpět
  • Autor: .lelinka.
  • Uživatelský recept
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, paprika sladká, pepř,

Energetická hodnota celkem: 5443 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 155, SAFA (g): 17, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 778 kJ

Bílkoviny (g): 9.1, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 22.1, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 1.1

Postup přípravy

Brambory a uzeninu nakrájíme na kousky. Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme mouku a usmažíme růžovou jíšku. Nakonec do ní přimícháme mletou papriku. Přilijeme asi litr (možná trochu víc, záleží jak hustý guláš máme rádi) studené vody, osolíme, opepříme, vsypeme pokrájené brambory, uzeninu a papriku, okmínujeme a za občasného zamíchání vaříme do změknutí brambor. Před koncem vaření přidáme větší špetku majoránky, kdo chce, může přidat kostku masoxu. Po vypnutí a ukončení varu přimícháme prolisovaný česnek. Podáváme s pečivem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 03. 2014 10:46
To máte tak, když chlapovi můj gulášek chutná, to musí být vždy kotel :-D

Naši partneři