Kategorie receptů
- Autor: sveckaj
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 25 |
Cibule | 50 |
Paprika červená | 600 |
Vepřová plec | 600 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 6416 kJ
Bílkoviny (g): 123,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1604 kJ
Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 9, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
V papiňáku na trošce oleje osmahneme cibulku a přidáme nakrájené maso-osmahneme a poté přidáme na proužky nakrájenou papriku,nejlepší je červená.Podlijeme přiměřeným množstvím vody. Necháme cca 30 min vařit a poté jen lehce zaprášíme moukou,někdy ani není potřeba. Moc dobré s těstovinami
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.