Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Biftek z mletého hovězího masa a hořčičnou omáčkou

Zpět
  • Autor: Eivlisis
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

4g sůl

Energetická hodnota celkem: 4904 kJ

Bílkoviny (g): 108, Tuky (g): 74, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 981 kJ

Bílkoviny (g): 21.6, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Mleté maso smícháme s vejcem a nastrouhanou syrovou bramborou, ochutíme 4g soli. Rozdělíme na 5 porcí - asi 120g. Na pánvi opékáme bifteky z obou stran bez tuku případně podléváme troškou vody. Bifteky vyjmeme a do výpeku přidáme hořčici a naředíme vodou tak, aby omáčka byla krémovitá. Necháme jen přejít varem. Bifteky přelijeme hořčičnou omáčkou. Příloha např. Bramborový salát z červené řepy

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři