Kategorie receptů
- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 400 |
Olej olivový | 15 |
Zeleninová směs Minestrone mražená (Bonduelle) | 750 |
Eidam 20% | 48 |
Smetana ke šlehání 33% | 135 |
Gran Moravia | 7 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 5855 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1464 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 19.5, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 10, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
rybu zasypeme zeleninou a dáme péci, po té zalijeme smetanou a zasypeme sýrem a dopečeme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.