Kategorie receptů
- Autor: LM.Krat
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Naturamyl bramborový škrob | 18 |
Rajčata konzervovaná | 240 |
Bujón průměr (hotový) | 11 |
Cibule | 223 |
Hřiby | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Vepřová kýta | 520 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,tymián, ml.paprika
Energetická hodnota celkem: 5149 kJ
Bílkoviny (g): 117,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 858 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.