Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

zapečená treska

Zpět
  • Autor: LM.Krat
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kmín, tymíán

Energetická hodnota celkem: 3024 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 13, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1512 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 3.5

Postup přípravy

Na tuku orestujeme zeleninu, pak klademe na okořeněné filety a dáme péct do trouby zakryté alobalem. Až je maso hotové poklademe plátky sýra a ještě chvíli zapečeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři