Kategorie receptů
- Autor: lvice93
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špek | 150 |
Hovězí maso zadní průměr | 1000 |
Okurky sterilované průměr | 150 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Cibule | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 120 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 17132 kJ
Bílkoviny (g): 219,
Tuky (g): 303,
Sacharidy (g): 106,
SAFA (g): 95,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1713 kJ
Bílkoviny (g): 21.9, Tuky (g): 30.3, Sacharidy (g): 10.6, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.