Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečená treska na žampionech

Zpět
  • Autor: Sanyz
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska92
Petržel - nať4.5
Žampiony62
Eidam 30%22
Olej olivový3

Dochucovadla:

Sůl, šalvěj, bazalka

Energetická hodnota celkem: 724 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Porci tresky dáme do zapékací mističky, posolíme, lehce posypeme bazalkou, položíme na ni lístek šalvěje, posypeme nakrájenou petrželkou a poklademe nakrájenými žampiony, pak dáme strouhaný sýr a zakápneme olivovým olejem. Šoupnem to do trouby a chvíli zapékáme. S rajčátky je to moc velká dobrota :-)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři