Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

TRESKA V BYLINKÁCH str 57 Natur House 711 kJ

Zpět
  • Autor: lenulka7
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska200
Česnek3
Citronová šťáva18
Olej olivový3

Dochucovadla:

sůl, bílý pepř, provensálské bylinky

Energetická hodnota celkem: 822 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 1, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Tresku omyjte a osušte, okořeňte provensálským kořením (rozmarýn, levandule, tymián, estragon, saturejka, oregano, kerblík, majoránka) a bílým pepřem. Osolte a pomažte rozmačkaným česnekem (1stroužek) z obou stran a nakonec pokapejte citronovou šťávou (1/4 citrónu). Dejte ALESPOŇ NA 1 HODINU do chladu. Poté opečte na olivovém oleji z obou stran do zlatova. Podávejte s vařeným bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři