Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

KUŘECÍ JÁTRA S BRAMBORY, ZELENINOVÁ OBLOHA č 173

Zpět
  • Autor: lenulka7
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kmín - brambory PRO RODINU: K játrům můžete přidat lžíci tatarsk omáčky Hellmanns. Větší porci vařených brambor omastěte lžičkou rostlinného oleje.

Energetická hodnota celkem: 1473 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Dáme vařit brambory ve slupce. Omytá a osušená játra odblaníme, nakrájíme na plátky. Mouku smícháme se solí a popře a játra v ní obalíme a na rozehřátem oleji opečeme z obou stran. Brambory posypeme jemně sekanou pažitkou a podáváme se zeleninovou oblohou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři