Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové po debrecínsku

Zpět
  • Autor: anubis
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

červená paprika, kmín, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 10213 kJ

Bílkoviny (g): 164, Tuky (g): 133, Sacharidy (g): 146, SAFA (g): 60, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2553 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 33.3, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 15, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Vepřové maso rozkrájíme na silnější plátky, osolíme a posypeme moukou. Na pánvi rozehřejeme sádlo a maso na něm osmažíme. Pak ho přesuneme do kastrolu. Na zbytku tuku na pánvi osmažíme cibulku, přidáme papriky a rajčata, přidáme červenou papriku, kmín a pepř, přilijeme trochu vody a když se začne vařit, přesuneme obsah pánve do kastrolu s masem. Necháme dusit. Když maso začne měknout, přidáme brambory a slaninu s párky, které jsme předtím vyškvařili na pánvi. Vaříme do změknutí brambor.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři