Kategorie receptů
- Autor: janasztukova
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 100 |
Máslo čerstvé | 10 |
Zelí pekingské | 150 |
Rajčata | 150 |
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 150 |
Dochucovadla:
Sůl,koření na ryby,citr.šťáva.
Energetická hodnota celkem: 1145 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Okořeněnou tresku osmahnout na másle a ke konci zakápnout citr.šťávou. Podávat se salátem z peking.zelí,rajčat a jog..
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.