Kategorie receptů
- Autor: LLojdova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 150 |
Olej olivový | 10 |
WOK mražená zelenina průměr (Findus) | 250 |
Ústřicová omáčka | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka, vegeta
Energetická hodnota celkem: 1668 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 834 kJ
Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Omytá a osušená játra vložíme do rozehřátého oleje na pánvi, přidáme bazalku a orestujeme. Podlijeme troškou vody a podusíme. Nakonec játra osolíme a opepříme. Do druhé pánve nasypeme zeleninu, ochutíme ji sójovou omáčkou a vegetou a rovněž podusíme. Promícháme s připravenými játry.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.