Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí játra se zeleninou

Zpět
  • Autor: LLojdova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka, vegeta

Energetická hodnota celkem: 1668 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 5, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 834 kJ

Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Omytá a osušená játra vložíme do rozehřátého oleje na pánvi, přidáme bazalku a orestujeme. Podlijeme troškou vody a podusíme. Nakonec játra osolíme a opepříme. Do druhé pánve nasypeme zeleninu, ochutíme ji sójovou omáčkou a vegetou a rovněž podusíme. Promícháme s připravenými játry.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři