Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Červené fazole s hovězím masem

Zpět
  • Autor: babika
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

hovězí maso, červené fazole konzerva, porek, paprika červená, olej

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 9858 kJ

Bílkoviny (g): 171, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 255, SAFA (g): 20, Cukry (g): 153, Vláknina (g): 43, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 2465 kJ

Bílkoviny (g): 42.8, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 63.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 38.3, Vláknina (g): 10.8, Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a podusíme. Pak přidáme porek nakrájený na kolečka, červenou papriku na kousky. Nakonec přidáme fazolky a necháme prohřát.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři