Kategorie receptů
- Autor: babika
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
hovězí maso, červené fazole konzerva, porek, paprika červená, olej
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
červené fazole | 1200 |
Pór | 380 |
Paprika červená | 100 |
Hovězí maso zadní průměr | 350 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 9858 kJ
Bílkoviny (g): 171,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 255,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 153,
Vláknina (g): 43,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 2465 kJ
Bílkoviny (g): 42.8, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 63.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 38.3, Vláknina (g): 10.8, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky a podusíme. Pak přidáme porek nakrájený na kolečka, červenou papriku na kousky. Nakonec přidáme fazolky a necháme prohřát.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.