Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska na víně

Zpět
  • Autor: margesimp
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, grilovací koření

Energetická hodnota celkem: 1291 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 4

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme na proužky, osmahneme, osolíme, dáme do pekáčku, na to položíme dvě kostky filé z tresky potřené grilovacím kořením. Zalijeme vínem, a zapékáme 30 min.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři