Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové v kedlubnách

Zpět
  • Autor: mortyssa
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 4743 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 27, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1186 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Maso podusíme na cibuli do poloměkka,přidáme nakrájenou kedlubnu a dusíme do měkka. Dochutíme solí případně bílým pepřem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři