Kategorie receptů
- Autor: abyne
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pstruh | 100 |
Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle) | 170 |
Olomoucké tvarůžky 1% | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1030 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Pstruha upečeme na pečícím papíře, okořeníme podle chuti. Poté vykostíme. Na páře uděláme zeleninu a poté ji chvilku zapečeme s nakrájeným tvarůžkem (2 kolečka).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.