Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové pečené s mrkví

Zpět
  • Autor: jana.gregarova
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kmín

Energetická hodnota celkem: 5381 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 31, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1345 kJ

Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 7.8, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

vepřové maso (plec, kýta) osolíme, opepříme a potřeme olejem. Rozpálíme pánev a necháme zatáhnout ze všech stran. i s výpekem přendáme do pekáče, přidáme 1-2 palice česneku, 2 cibule na hrubší kousky a mrkev na špalíčky. Podlijeme troškou vody, přiklopíme a pečeme cca 1,5h. Podáváme s bulgurem, kuskusem nebo s brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři