Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí játra na cibulce a víně

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, grilovací bylinky, chilli, provensálské koření, paprika sladká, sojová omáčka Tamari, trocha kečupu ostrého, majoránka

Energetická hodnota celkem: 6476 kJ

Bílkoviny (g): 147, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 21, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 810 kJ

Bílkoviny (g): 18.4, Tuky (g): 9.1, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři