Kategorie receptů
- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová krkovice (syrová) | 500 |
Kečup | 175 |
Rajský protlak | 58 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 240 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Cibule | 74 |
Energetická hodnota celkem: 7612 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 102,
Sacharidy (g): 101,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2537 kJ
Bílkoviny (g): 39.3, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 33.7, SAFA (g): 15.3, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 6.7, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.