Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí salát - klasika, ale s rybou nejen ve stopovém množství jako v obchodě.

Zpět
  • Autor: antoninpetras
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, cukr, nálev.

Energetická hodnota celkem: 6697 kJ

Bílkoviny (g): 85, Tuky (g): 119, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 33, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 558 kJ

Bílkoviny (g): 7.1, Tuky (g): 9.9, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Kyselé sledě či sardinky nakrájet na větší kousky, přidat trochu nálevu a cibuli ze sleďů, steril mix (mrkev-hrášek) a buď jen jogurt, nebo jako já s troškou majonézy. Dosladit podle toho jak chcete salát kyselý. Sůl pepř dle chuti.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři