Kategorie receptů
- Autor: antoninpetras
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Choceňský smetanový jogurt bílý | 400 |
Hrášek s mrkví sterilovaný průměr | 220 |
Sleď marinovaný v octovém nálevu | 400 |
Cibulky sterilované | 80 |
Majonéza | 90 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, cukr, nálev.
Energetická hodnota celkem: 6697 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 558 kJ
Bílkoviny (g): 7.1, Tuky (g): 9.9, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kyselé sledě či sardinky nakrájet na větší kousky, přidat trochu nálevu a cibuli ze sleďů, steril mix (mrkev-hrášek) a buď jen jogurt, nebo jako já s troškou majonézy. Dosladit podle toho jak chcete salát kyselý. Sůl pepř dle chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.