Kategorie receptů
- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 320 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Jihočeské AB 78% | 90 |
Rajský protlak | 305 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 79 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 2500 |
Energetická hodnota celkem: 8586 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 89,
Sacharidy (g): 222,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 144,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1431 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.