Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vepřové v mrkvi

Zpět
  • Autor: Iva Skorepova
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, tymián

Energetická hodnota celkem: 5420 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 112, SAFA (g): 17, Cukry (g): 67, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 903 kJ

Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 18.7, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 11.2, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Půl kila libové restujeme na cibulce, dokud se nám nezredukuje šťáva, kterou maso pustí. Osolíme, opepříme, zasypeme cca lžičkou tymiánu. Přidáme kilo mrkve pokrájené na kolečka, zalijeme vodou a dusíme do změknutí. Podle potřeby podléváme. Nakonec zahustíme trochou jíšky (není nutné) a zakapeme cca půlkou citronu, podle chuti.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři