Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Játrová nádivka v kedlubnách

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1318 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 3, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Zeleninu a žampióny omyjeme, osušíme, kedlubnu oloupeme, odkrojíme vršek, opatrně vydlabeme a připravíme asi 5 minut v páře. Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, přidáme na kousky pokrájená játra, žampióny necháme rozdusit, doplníme kečupem, lžící vína, osolíme a opepříme. Teplé kedlubny naplníme játrovou směsí. Podáváme s hlávkovým salátem s koprovou zálivkou a plátkem celozrnného chleba.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři