Kategorie receptů
- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb křehký Knuspi | 15 |
Kopr | 8 |
Salát hlávkový | 50 |
Kečup | 10 |
Víno červené | 20 |
Žampiony | 30 |
Játra drůbeží | 80 |
Cibule | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Kedlubna | 225 |
Energetická hodnota celkem: 1318 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Zeleninu a žampióny omyjeme, osušíme, kedlubnu oloupeme, odkrojíme vršek, opatrně vydlabeme a připravíme asi 5 minut v páře. Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, přidáme na kousky pokrájená játra, žampióny necháme rozdusit, doplníme kečupem, lžící vína, osolíme a opepříme. Teplé kedlubny naplníme játrovou směsí. Podáváme s hlávkovým salátem s koprovou zálivkou a plátkem celozrnného chleba.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.