Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mleté maso v zelném listě

Zpět
  • Autor: elleien
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka, česnek

Energetická hodnota celkem: 7122 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 161, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 70, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1781 kJ

Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 40.3, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 17.5, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Uvaříme 4 velké zelné listy ve vodě. Mleté maso smícháme v misce s vejcem, přidáme sůl, pepř, česnek a majoránku. Maso rozdělíme na čtvrtiny a do každého listu zabalíme jednu porci. Do zapékací mísy kapneme olivový olej a naskládáme zabalené rolky, podlijeme vodou a upečeme v troubě. Podáváme s rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři