Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fašírky z tuniaka

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, čierne korenie, mletá rasca, koriander , mletú červenu papriky

Energetická hodnota celkem: 1942 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 7, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 971 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Tuniaka vo vlastnej šťave rozmáčame, osolíme, okoreníme pridáme 1 vajce, zomleté ovsené vločky a posekané suš.paradajky. Spracujeme na dobre tvarovateľnú hmotu z ktorej urobíme fašírky, ktoré obalíme v sezamových semienkách a dáme zapiecť na jemne maslom vymastený plech do rúry.Pečieme pri teplote 210°C asi 30 minút. V polovici pečenia fašírky otočíme.

Fotografie

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 10. 2017 19:31
To by mohlo být jedlé...zkusím

Naši partneři