Kategorie receptů
- Autor: Orlice
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 600 |
Olej běžný (průměr) | 15 |
Rajčata | 150 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
Sůl, česnek, čubrica
Energetická hodnota celkem: 2842 kJ
Bílkoviny (g): 105,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 711 kJ
Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Filé osolíme, očesnekujeme, posypeme čubricou a osmahneme na lžíci oleje. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a 150 g pokrájených rajčat. Dusíme pod pokličkou 10 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.