Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Mořský vlk s bylinkovou krustou a lehkým bramborovým salátem

Zpět
  • Autor: Karolína Fourová
  • Doba přípravy (min.): 45
  • STOB recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 7262 kJ

Bílkoviny (g): 132, Tuky (g): 55, Sacharidy (g): 162, SAFA (g): 14, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1816 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 40.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Filety osolíme, opepříme a potřeme citrónovou šťávou. Mezitím si nadrtíme knäckebroty na jemno, smícháme s nasekanou petrželí, solí, pepřem a olivovým olejem. Bylinkovou strouhanku naneseme na filety a pečeme v troubě na plechu vyloženém pečícím papírem na 180 °C cca 15 minut. Bramborový salát: Brambory uvaříme ve slupce doměkka, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky. Červenou cibuli oloupeme a krátce spaříme, nakrájíme na tenká půlkolečka a smícháme s bramborami. Přidáme na tenké plátky nakrájenou kyselou okurku. Zálivku připravíme ze zeleninového vývaru, láku z okurek, soli a pepře.

Hodnocení (20 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 10. 2017 11:05
Ten bramborový salát je opravdu lehký, celé to stojí za vyzkoušení.
02. 10. 2017 09:24
Zajímavý recept, oceňuji nápad s bylinkovou knäckebrotovou strouhankou. Díky, vyzkouším co nejdříve :-)
12. 05. 2017 06:38
Vypadá to zajímavě, ryby mám moc ráda, takže snad vyzkouším udělat :-)
10. 05. 2017 12:25
nemám ráda ryby, maximálně tuňáka nebo lososa
10. 05. 2017 08:57
tak to je moc dobrý recept. Ryby jím na jakýkoliv způsob mám je moc ráda
08. 05. 2017 22:55
Tento recept je zajímavý, vyzkouším jej.
08. 05. 2017 20:00
Dobrý nápad udělat si bylinkovou strouhanku z knäckebrotu.
08. 05. 2017 19:43
Já obaluji v kukuřičných lupínkách, je to také dobré, ale tento recept také vyzkouším.
08. 05. 2017 19:02
Určitě to bude velmi dobré.
08. 05. 2017 13:51
Vypadá to dobře určitě vyzkouším
08. 05. 2017 12:54
Něco podobného jsem nedávno měla a bylo to výborné.
08. 05. 2017 09:17
Díky za recept. Bramborový salát znám, naučila jsem se jej na dovče v Tyrolích(tam do něj přidávali ještě trochu plnotučné hořčice a lžíci oleje) a jiný už doma neděláme. Ale rybku obalenou v knakebrotech....bude na jídelníčku v nejbližším možném termínu :-)

Naši partneři