Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Bonduelle cizrnový dortík

Zpět
  • Autor: Bonduelle
  • Doba přípravy (min.): 40
  • STOB recept
  • Porce: 17.00

Ingredience

Dochucovadla:

lístky máty

Energetická hodnota celkem: 8332 kJ

Bílkoviny (g): 60, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 310, SAFA (g): 36, Cukry (g): 134, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 490 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 18.2, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 7.9, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Želatinu připravíme podle návodu na obalu. Cizrnu slijeme, propláchneme, pomačkáme vidličkou a smícháme s uvařenou rýží, ovesnými vločkami, kokosem, vanilkovým cukrem a 1/3 želatiny. Dortovou formu nebo jednotlivé malé formičky naplníme do jedné třetiny. Na tuto směs nalijeme uvařený pudink z mléka a pudinkového prášku, do kterého jsme přidali zbylou želatinu, a dáme chladit, nejlépe přes noc. Po vychladnutí zdobíme dortík čerstvým ovocem a lístky máty.

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 05. 2017 15:36
To vypadá dobře vyzkousim
05. 12. 2016 09:59
vyskúšam tento dezert, ale z polovičnej dávky....cukor nahradím cukropurom a použijem rastlinné mlieko....

Naši partneři