Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Karbanátky s celerem

Zpět
  • Autor: Sibule
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová štáva, česnek

Energetická hodnota celkem: 4710 kJ

Bílkoviny (g): 102, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 32, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1178 kJ

Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 8, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mletí maso smícháme s vejcem, kořením, solí a na jemno nastrouhaným celerem, pokapaným citronovou štávou, Upečeme na pečícím papíře do zlatova z obou stran

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři