Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Drůbeží játra na cibulce

Zpět
  • Autor: Issina
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sojová omáčka, sůl, pepř, hořčice

Energetická hodnota celkem: 3916 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 13, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 653 kJ

Bílkoviny (g): 16.2, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1.7

Postup přípravy

Drůbeží játra očistím, vyperu ve studené vodě a nakrájím na drobné kousky, cibuli nasekám na drobné kousky, osmahnu na oleji, přidám drůbeží játra, mírně podliji vodou a dusím do měkka, osolím, opepřím, přidám hořčici a sojovou omáčku. jako přílohu dávám rýži.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři