Kategorie receptů
- Autor: Karolína Fourová
- Doba přípravy (min.): 25
- STOB recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Dochucovadla:
špetka soli, případně vanilková semínka nebo pár kapek vanikové esence
Energetická hodnota celkem: 5236 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 130,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 436 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Troubu předehřejeme na 180 °C. Fazole důkladně propláchneme vodou a osušíme, smícháme v mixéru spolu se zbylými ingrediencemi, vyjma ořechů, a rozmixujeme, dokud není směs hladká. Nakonec do směsi zamícháme nasekané vlašské ořechy. Směs přesuneme do malé zapékací misky vyložené pečícím papírem a pečeme cca 15-18 minut. Po vyjmutí z trouby nechte brownies alespoň 10 minut odstát, než začnete krájet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
Takže možná je to takhle trochu matoucí, ale potřebovali jsme to v databázi potravin nějak odlišit, takže proto ten název kakao se sníženým obsahem tuku. Každopádně můžete využít jakékoli kakao :)
CarteroGS1
Tradiční pučálka s medem ... je luštěnina na sladko z kuchařek po babičce ;-) a taky jsem ve starých kuchařkách našla fazolový krém alá kaštanový do dortů .... takže až tak neobvyklé to není