Kategorie receptů
- Autor: karolinafourova
- Doba přípravy (min.): 15
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rukola | 200 |
Galbani Mozzarella Light | 200 |
Rajčata cherry | 200 |
Jahody | 100 |
Olej olivový | 15 |
Ocet Balsamico | 15 |
Chléb slunečnicový vícezrnný | 100 |
Slunečnicová semínka (nesolená) | 8 |
Dochucovadla:
sůl, pepř.
Energetická hodnota celkem: 3915 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1958 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 9, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Cherry rajčátka nakrájíme na poloviny, jahody na plátky a mozzarellu natrháme na kousky. Vše promícháme spolu s omytou a oasušenou rukolou, lehce ochutíme solí a pepřem a podáváme zakapané olivovým olejem a balzamikovým octem. K salátu se hodí tmavé pečivo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.