Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát ze sleďů

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

pažitka

Energetická hodnota celkem: 2451 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 12, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 613 kJ

Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Marinované křišťálové sledě nakrájíme na malé kousky a zamícháme do dressingu připraveného ze zakysané smetany, olivového oleje, dijonské hořčice, nadrobno nakrájené jarní cibulky a petržele. Ochutit můžeme špetkou cukru. Podáváme s celozrnným pečivem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři