Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Steak z lososa

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový20
Losos průměr (syrový)350

Dochucovadla:

Sůl, tymián, rozmarýn apod.

Energetická hodnota celkem: 3717 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 15, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1859 kJ

Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na rozpálenou pánev vložíme filet z lososa potřený olivovým olejem, osolený a na straně bez kůže posypaný bylinkami.. Nejprve dáme opéct dolů stranu s kůží a necháme cca 5 minut. Potom otočíme na druhou stranua necháme cca 3 minuty. Steak musí být měkký a zároveň křupavý. Poté lze dát odpočinout do předehřáté trouby. Podáváme se zeleninou, zeleninovým salátem, bramborami apod. Často se podává se zelenými fazolkami.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři