Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska s bramborovou krustou

Zpět
  • Autor: tkoskubova
  • Doba přípravy (min.): 12
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,tymián

Energetická hodnota celkem: 3866 kJ

Bílkoviny (g): 146, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 10, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 967 kJ

Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Oprané filety z tresky bez kůže osušíme ubrouskem a osolíme.Navrch naskládáme na tenká kolečka nakrájené brambory do tvaru šupin.Pomocí široké obracečky ryby opatrně vložíme na pánev s tenkou vrstvou olivového(řepkového)oleje bramborami dolů.Když začnou brambory zlátnou,porce tresky otočíme,přidáme máslo,tymián a chvilku restujeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři