Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

boloňské špagety

Zpět
  • Autor: folty79
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6614 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 77, Sacharidy (g): 127, SAFA (g): 34, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1654 kJ

Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 31.8, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

1. Na pánvi s nepřilnavým povrchem zprudka osmažíme mleté hovězí maso. 2. Po jeho zhnědnutí přidáme cibuli, česnek, celerový stonek a mrkev, chvíli restujeme za stálého míchání. 3. Vmícháme drcená rajčata, rajčatový protlak, oregano a červené víno a chvíli společně podusíme. 4. Těstoviny uvaříme al-dente, necháme okapat a dáme do mísy. 5. Přidáme masovou omáčku, přidáme olivový olej a servírujeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři